TOGETHER MORE IMPACT

Masterclass Voetbaldata, Performance & Innovatie

Masterclass voetbaldata, performance & innovatie

Youri Geurkink

5/5

Over de Masterclass

Welkom bij de Masterclass Voetbaldata, Performance & Innovatie! Op donderdag 1 februari 2024 komt deze bijzondere masterclass naar Enschede. Deze unieke gelegenheid brengt de werelden van Performance, fysiotherapie, data en (top)sport samen voor een diepgaand inzicht in de moderne voetbalwereld.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het optimaliseren van prestaties in de (top)sport is deze masterclass perfect! Of je nu een professional bent op het gebied van performance, een fysiotherapeut, een dataliefhebber of gewoon gepassioneerd bent over voetbal en andere sporten, deze masterclass biedt waardevolle kennis en inzichten.

 

De masterclass biedt een mix van theoretische inzichten en inspirerende presentaties. Je krijgt de kans om te leren van professionals die dagelijks werken met topsporters en leert inzicht te krijgen in de strategieën die worden gebruikt om hun prestaties te optimaliseren.

 

De focus van de masterclass ligt op het gebruik van data-analyse en innovatieve technologieën om prestaties te verbeteren en blessures te voorkomen. Je leert hoe geavanceerde meetinstrumenten, wearables en analysetools worden ingezet in de sportwereld en hoe je deze kunt integreren in jouw eigen praktijk.

 

De masterclass Voetbaldata, Performance & Innovatie belooft een boeiende dag te worden vol waardevolle kennisuitwisseling en netwerkmogelijkheden. Mis deze kans niet om de grenzen van de sportwereld te verkennen en te ontdekken hoe Performance, fysiotherapie, data en (top)sport samenkomen om een nieuwe generatie sportprofessionals te vormen. 


Schrijf je vandaag nog in en maak je klaar voor een inspirerende en leerzame ervaring!

 

Prijs:

€250,-  incl. 

Details:

Over de trainer

Youri Geurkink

Youri is bewegingswetenschapper. Na het afronden van zijn opleiding in Gent, is hij gepromoveerd op een project in samenwerking met het eerste elftal van KAA Gent. Binnen dit promotietraject heeft hij zich bezig gehouden met implementatie van data & technologie in voetbal, en was hij betrokken bij de fysieke trainingen, monitoring en testing van het eerste elftal. Na het afronden van zijn promotie is hij aangesteld als coördinator Fysiek & Wetenschap binnen de FC Twente/Heracles Academie.

Onze agenda

Zaterdag 28 oktober / 13:00 – 16:00

basiscursus functioneel trainen

In deze basiscursus leer je hoe je meer spiergroepen tegelijk traint en hoe je tegelijkertijd werkt aan conditie en uithoudingsvermogen. Het doel is daarbij het verbeteren van de mobiliteit, balans en coördinatie. Een verbeterde mobiliteit, balans en coördinatie helpen de kans op blessures of klachten te verkleinen. Maar ook om bestaande blessures of klachten te verminderen én om het bewegen tijdens algemeen dagelijkse activiteiten makkelijker te maken.

Venlo

Zaterdag 16 december | 9:00 – 17:00

Lumbale ‘instabiliteit’ bij (top)sporters

Ervaart jouw patiënt rugpijn voor, tijdens of na het sporten of een beperking in bewegen? Een instabiele wervelkolom kan daarvan de oorzaak zijn. Wil jij weten hoe je de stabiliteit van de lumbale wervelkolom test? Hoe je de voorwaarden (mobiliteit en flexibiliteit) optimaal maakt middels behandeling? En hoe je uiteindelijk de core stability verantwoord kan trainen? Dan is deze cursus interessant voor jou!

Enschede

Donderdag 1 februari | 16:00 – 21:00

Masterclass Voetbaldata, Performance & innovatie

Welkom bij de Masterclass Voetbaldata, Performance & Innovatie! Op donderdag 1 februari 2024 komt deze bijzondere masterclass naar Enschede. Deze unieke gelegenheid brengt de werelden van Performance, fysiotherapie, data en (top)sport samen voor een diepgaand inzicht in de moderne voetbalwereld.

Enschede, Grolsch Veste