Filosofie

It's all about the mindset

We zien dat zorgorganisaties die niet vernieuwen in omvang krimpen en daarentegen zien we jonge zorgorganisaties groeien. Maar hoe kan dit? Waar ligt dit aan?

De zorgmarkt veranderd. Patiënten zoeken zelf op internet naar oplossingen, ze vergelijken organisaties en zorgverleners met elkaar en ze lezen ervaringen van andere patiënten. Kijk op de websites van verschillende zorgverleners…iedereen doet dezelfde opleidingen, heeft vergelijkbare foto’s en verteld dat ze kwaliteit leveren.

Meer en meer wordt het belangrijk om je als zorgprofessional, maar ook als zorgorganisatie te onderscheiden. Onderscheiden is hard nodig want op elke hoek van de straat zit een fysiotherapeut, podotherapeut, diëtist, personal trainer etc. Er is veel concurrentie!

Je kunt nog zo goed zijn in je vak, maar als je niet open staat voor vernieuwing, voor vooruitgang en groei, dan sta je stil en stokt jouw ontwikkeling of de ontwikkeling van je organisatie.

Met PBH helpen we je om je als zorgprofessional of als zorgorganisatie te onderscheiden en je patient centraal te stellen. Met PBH Academy richten we ons op een growth-mindset. Een open blik, het denken over grenzen heen, het uit je comfort zone te durven stappen om verder te komen.

We hebben bedrijfsadviseurs die zorgorganisatie helpen veranderen. We helpen zorgprofessionals om zich te ontwikkelen en we helpen zorgorganisaties bij het vinden van goede en de juiste zorgprofessionals.

TOGETHER MORE IMPACT

Talent win games, but teamwork win championships

Visie

Talent win games, but teamwork win championships

Al ben je als individu nog zo goed, door samen te werken wordt je beter. De beste zorg is slim, innovatief, naadloos afgestemd op de behoefte van de patiënt en gebaseerd op grenzeloze samenwerking tussen health-care professionals. 

Kennis delen om samen beter te worden

Dit zijn de docenten

Maikel Caarels

Docent | Sport-Podotherapeut

Maikel Caarels is werkzaam als docent podotherapie, hij heeft een eigen podotherapiepraktijk en is als sport-podotherapeut verbonden aan de selectie van FC Twente.

Daarnaast behandelt hij atleten uit binnen- en buitenland.

Hij gebruik in zijn methode een mix van wetenschap en therapeutische ervaring. 

Jim McCarthy

Instructor | Strength & Conditioning coach

Jim heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van human performance. Hij werkte op het Olympic Training Centre in Lake Placid als S&C coach voor verschillende Olympische ploegen. In Nederland heeft Jim gewerkt bij de KNSB, de TVM schaatsploeg en het NOC*NSF.

Harry Pijnappel

Instructor and Owner Praxis pijnappel

Sinds 2013 geeft Harry FDMcursussen voor het IFDMO. Hij is door het IFDMO geautoriseerd FDM instructeur. Voor het FDM heeft hij het praktijkboek (2016) naar het Nederlands vertaald, oorspronkelijk geschreven door Frank Römer. Harry heeft ook enkele publicaties op zijn naam staan.

Ruud Alsemgeest

Docent & chiropractor

Ruud was introduced to the work of Professors Karel Lewit and not the least Pavel Kolar in 2009. Dynamic Neuromuscular Stabilization has greatly influenced Ruud’s scope of practice. His biggest interests are movement analysis and performance optimization for athletes. 

Onze partners

X