waarom doen wij wat we doen

Hai! Wat leuk dat je wat wil lezen over ons bedrijf. Om maar even met de deur in huis te vallen beginnen we met tromgeroffel … onze visie. 

Onze visie is kijken naar het geheel met een open holistische blik. Nu zie ik je al denken: maar wat is die holistische blik? Bij PBH gaan we verder dan de theorie en de grenzen van het vakgebied. Het lichaam vormt een geheel waarbij alles aan elkaar verbonden is. Via deze denkwijze maken wij ons eigen inzicht of dit proberen we in ieder geval.

Wat is dan ons doel: Om de kwaliteit van goede zorg in Nederland te verbeteren. Wie wil dit nou namelijk niet. En hoe wordt dit doel dan bereikt? Door zorgprofessionals met een holistische kijk integraal te laten samenwerken, samen te brengen en mee te nemen in onze visie.
Ik weet het, het is een hele mond vol. Maar wat we hier eigenlijk mee willen zeggen is dat wij samenwerken en samen denken ontzettend belangrijk vinden. Met elkaar bereiken we meer dan alleen. Pfoe bestel jij het tegeltje of ik?

Om onze denkwijze en visie te delen en over te brengen biedt PBH Academy educatieve programma’s aan. Wij leren graag mensen wat goed aan, althans dat is de bedoeling. Dit doen wij stapsgewijs zodat iedereen dit (uiteindelijk) kan overbrengen.

Door constant in ontwikkeling te zijn kunnen wij een actueel en interessant scholingsaanbod aanbieden. Dit scholingsaanbod wordt ontworpen en gegeven door performance specialisten die onze visie delen. 

Mocht je toch nog vragen hebben? Geen probleem!

Wij praten graag over ons bedrijf dus bel of mail ons gerust 🙂

Together

more impact